vineri, 1 aprilie 2011

Oameni ce au socat intreaga lume!

Au fost marginalizati de societate si si-au trait viata ca niste ciudatenii blestemate de oameni sau de Dumnezeu. Au ingrozit sau au amuzat oamenii veniti sa ii vada in arena. Va vom prezenta un top cu cele mai ciudate boli care au lovit oamenii.

Juan Baptista dos Santos - Barbatul cu doua penisuri



Despre Juan Baptista dos Santos se spune ca era un "tigan", nascut in Portugalia, in 1843, din parinti perfect sanatosi. In 1865 a refuzat 200.000 de franci pentru a lucra timp de doi ani in cadrul unui circ. Juan avea doua penisuri, trei scroturi, iar cele exterioare continueau cate un testicul. Dos Santos pretindea ca scrotul central continea o pereche de testicule normale, dar acestea s-au retras in abdomen cand avea zece ani.

Myrtle Corbin - Femeia cu patru picioare


Josephine Myrtle Corbin s-a nascut in Lincoln County, Tennessee in 1868. Avea doua pelvisuri, separate de la brau in jos. Picioarele interioare erau ale unui geaman care nu s-a mai dezvoltat. Desi putea sa-si miste membrele interioare, femeia nu avea forta necesara de a se deplasa cu acestea. A avut patru fete si un baiat.

Domnisoara Gabrielle - O jumatate de doamna



Nascuta in Basel, Elvetia, in 1884, Gabrielle Fuller s-a alaturat unui circ din Paris in 1900. Ea a fost casatorita de cel putin de doua ori, o data cu un barbat pe nume John de Fuller. Avea un corp perfect normal la nivel superior, care se incheia mai jos de talie.

Mary Ann Bevan - Cea mai urata femeie


Mary Ann Webster s-a nascut in Londra, Anglia in 1874. A lucrat ca asistenta medicala si in 1903 s-a casatorit cu o Thomas Bevan. La scurt timp dupa casatorie, Mary Ann a inceput sa aiba simptome de acromegalie, care determina o crestere anormala si denaturarea trasaturile faciale, precum si dureri de cap, ale articulatilor, lipsa vederii. Femeia a avut patru copii.

Martin Laurello – Bufnita umana



Barbatul s-a nascut in Nuremberg, Germania, in anul 1886. Pentru ca a realizat cat este de "special" fata de ceilalti, a profitat de acest lucru si a inceput sa faca bani de pe urma ciudateniilor sale. La 20 de ani a calatorit in toata Europa pentru a le arata curiosilor trasaturile sale de bufnita.

Domnisoara Clofullia – Femeia cu barba din Geneva


Domnisoara Clofullia s-a nascut in Elvetia, iar parintii au botezat-o Josephine. De mica pilozitatea de pe corpul ei atinsese cote alarmante pentru parinti, iar la varsta de 8 ani deja avea o barba lunga de 8 cm. La varsta de 14 ani parintii si-au dat seama ca pot face bani de pe urma aspectului fiicei lor, si au dus-o in toata Europa la arenele circurilor ambulante. Pentru ca totul sa fie cu adevarat in tendinte, Clofullia a devenit cu adevarat faimoasa atunci cand si-a tuns barba dupa modelul lui Napoleon.

Wang – Unicornul Uman


In 1930 un fermier chinez din provincia Manchukuo a fost descoperit de un om de afaceri rus, care calatorise in acea zona. Pentru ca avea un aparat de fotografiat, rusul l-a pozat pe chinez si i-a trimis poza lui Robert Ripley, realizatorul emisiunii Believe It Or Not!. Cunoscut doar sub numele de Wang, chinezul nu avea nimic deosebit in afara de un corn urias care ii crescuse in spatele capului. Dupa aparitia sa la televizor - pentru ca poza pe care i-o facuse rusul a ajuns la televiziunea din SUA - Wang a disparut si nu a mai fost gasit dupa aceea.

Ella Harper – Fata camila


Asa se descria Ella Harper: "Mi se spune fata camila pentru ca genunchii mei sunt orientati invers. Pot sa merg cel mai bine folosindu-mi atat mainile cat si picioarele. Am calatorit in intreaga lume pentru a le arata si altor oameni cum este viata mea, insa acum vreau sa ma retrag din aceasta industrie care m-a facut sa sufar atat!"

Articol preluat de pe www.protv.com

Un comentariu:

  1. Frumos articol , pacat de sarmani oamenii ,felicitari ai un blog foarte frumos

    RăspundețiȘtergere